útulek Jimlín u Loun

Max hledá zkušeného pána či paničku

Tento inzerát je již odstraněný

> zobrazit další zvířata z tohoto útulku


Max (č.4968), nejspíše americký stafordšírský teriér, pes 2-3 roky starý, v kohoutku cca 57 cm, váha při příjmu 26.5 kg...nyní 25 kg. Má první přeočkování DHPPi-L4.
Max byl nalezený uvázaný u supermarketu. Na krku měl obojek "MAX 03. 2014", nic víc...
Vypadá to, že byl na svého původního pána velmi fixován a změnu nese těžce. Potřebuje vyrovnaný a trvalý/doživotní domov. Útulkovský stres na něj má velmi negativní dopad. Trápí se, chybí mu ona pověstná jiskra v oku a začal nám hubnout. Rádi bychom mu našli stabilní domov, žádné řešení situace formou dočasek nebo předávání do jiných azylů... změny mu nedělají dobře.
Má rád řád a stabilitu. Ke známým lidem je přátelský. Na neznámé věci nebo lidi reaguje zdrže nlivě. Předpokládáme, že i v novém domově se bude chvíli rozkoukávat. Není to ale nic, čeho by se měl budoucí osvojitel bát. Až si na svého páníčka zvykne, bude mu oddaným společníkem, kterého bude z celého srdce milovat.
Je vhodný POUZE pro znalce a milovníka tohoto plemene. Nemá rád ostatní zvířata.
Je vhodný i do bytu. Má tendence konat potřebu mimo kotec.&n bsp;
Psi ani feny nejsou určeni k další reprodukci (osvojitel to stvrzuje podpisem adopční smlouvy). Pro více informací kontaktujte přímo útulek. Pejsek je čipovaný,očkovaný a odčervený.Vydán bude pouze do dobrých rukou. Pro adopci si sebou vezměte platný občanský průkaz vodítko a obojek.Poplatek za adopci je 600,- Kč. Stránky útulku najdete na internetu. Všichni jsou vítáni, těšíme se na Vás. Volejte od 8 do 18:00 www.utulek-jimlin.cz Tel.: 604451258
Obrázky

Kraj:

Jihočeský kraj
Jihomoravský kraj
Karlovarský kraj
Královéhradecký kraj
Liberecký kraj
Moravskoslezský kraj
Olomoucký kraj
Pardubický kraj
Plzeňský kraj
Praha
Středočeský kraj
Ústecký kraj
Vysočina
Zlínský kraj

Vyhledávání:



Přihlášení útulku:

Email:
Heslo:


Máte psí útulek ?
Registrujte se zdarma:


Registrace nového útulku



Design www.cumpl.com